Laat je inspireren door deze highlights

en vraag naar onze mogelijkheden

Samenwerken

DG&J Zuid-Holland Zuid (GGD, Veilig Thuis, LVS) helpt inwoners mee te doen aan een gezonde en sociaal veilige samenleving. Actuele thema’s zijn gezondheidsbevordering, dementie, NIX18 en mentale weerbaarheid van jongeren. Dat vraagt inzet van veel partijen. Met het Samen Voor Gezond Magazine inspireren en stimuleren we de onderlinge samenwerking. Bekijk hier de laatste editie.

Redactie, Interviews, Design, E-zine

Impact

TU Delft is de alma mater van 110.000 afgestuurde ingenieurs. Met ‘TU Delft for life’ wil het Universiteitsfonds deze alumni binden en verbinden. Het magazine Vriendenbericht geeft elk half jaar kleurrijke voorbeelden van de positieve impact van deze (financiële) binding op het grensverleggende onderzoek en onderwijs van TU Delft. Bekijk de laatste editie hier in PDF.

Concept, RedactieDesign, Print

Groei-ambitie

CED is het grootste onafhankelijke bureau in Nederland voor schademanagement(oplossingen). Hun internationale groei-ambitie vereist een grote betrokkenheid van medewerkers en een sterke binding met hun relaties. In het digitale relatiemagazine, laat CED daarom aan zijn partners zien hoe hun kennis van de marktontwikkelingen van waarde is. Bekijk het hier.

Interne communicatie, Marketing communicatieE-zine, Print

Bedrijfsontwikkeling

CEVA Logistics is één van de grootste en snelst groeiende logistieke dienstverleners ter wereld. In de Benelux werken 10.000 medewerkers op tientallen locaties. Elke maand informeren we hen in 3 talen, in print én digitaal, over bedrijfsontwikkelingen, veiligheid, innovatie en groene logistiek. Dit vatten we samen in het digitale MVO-jaarverslag. Bekijk het hier.

Interne communicatie, Meertalig, MVO, Jaarverslag

Betekenisvol

Univé Zuid-Nederland wil betekenisvol zijn voor verzekerden, door ze te helpen bij het voorkomen en beperken van risico’s. Deze ambitie ondersteunen we met bijdragen aan de interne communicatie. Daarnaast dragen we deze doelstellingen uit, met blogs voor jonge gezinnen en over duurzaam wonen. Je leest ze (onder andere) hier.

Strategie, Interne communicatie, Publieksvoorlichting, Redactie

Publieksvoorlichting

Waterschappen werken aan schoon water en droge voeten, thema’s die vaak veel uitleg vereisen. ‘Aan de gracht’ en vlak achter de duinen vinden we het fijn dat we regelmatig de publieksvoorlichting kunnen ondersteunen, over ingewikkelde onderwerpen als waterkwaliteit, blauwalgbestrijding, afvalwaterzuivering, klimaatverandering, de zandmotor voor de kust bij Kijkduin of de waterschapsverkiezingen.

Redactie, Design

Moving Forward

Een nieuw pand, een nieuwe brand: Venéco is moving forward. Met alle oplossingen voor ICT, telefonie en cyberveiligheid onder één dak helpen zij hun klanten vooruit. Zij vertellen graag vanuit welke visie ze dit doen. Voor hun nieuwe website vatten wij het voor hen samen: in diensten en producten, in klantinterviews, blogs en meer. Je leest het hier.

Website, ContentRedactie, Blogs

Hightech

Cyclomedia is wereldleider in nauwkeurige 360° visualisaties op straatniveau, aangevuld met AI-gestuurde analyses. Zo ontstaan bruikbare inzichten voor beleidsmakers bij overheden en in de bouwsector. Dit hightechbedrijf heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Amerika. Om wereldleider te blijven is een sterke onderlinge verbinding nodig. Een maandelijks e-zine kan daarbij helpen.

E-zine, ContentDesign, Internationaal