'In een klein stadje, langs de watergracht...'

(Herman Gorter: 'Mei', 1889)

Visie

Mensen betrekken, binden en behouden voor je (organisatie)doelstellingen. Door ze te informeren en te inspireren via adequate communicatiemiddelen. Dat zien wij als onze communicatie-taak. Daarbij is Team T&IC wars van gelikte taal of moeilijk doen. Wij oefenen ons vak uit als een ambacht. Gedreven. Authentiek. Resultaatgericht. En met een smile … bij jou en bij ons.

 

Historie

De eerste T&IC-producties ontstonden in de Leidse collegebanken anno 1986. Met een ‘voorhistorische’ Tulip-computer, luisterend naar colleges middeleeuwse letterkunde. Al snel werden de eerste DTP-computers van Apple binnengevlogen. Via een gehuurde zolderkamer en een bierbrouwerij uit 1614 ‘aan de gracht’ strijkt Team T&IC in 2009 neer in een dynamisch business center, ingeklemd en gemakkelijk bereikbaar, tussen de afslagen van de A13 en A4. Aan stencilmachines, floppy’s en faxen denken we nog slechts met weemoed…

 

Teamwork

Team T&IC bestaat uit twee Partners in Communicatie (Annet Wilhelm en Roxane Kremers) en een wisselend aantal vaste en flex-medewerkers voor redactie, design, realisatie en ondersteuning. Voor elke ‘klus’ stellen we een team samen, dat het meest slagvaardig een optimaal eindproduct kan realiseren. We werken daarvoor graag flexibel en ontzorgend met je samen, informeel en met korte lijnen. Je hebt bij ons één vast (inhoudelijk) aanspreekpunt, maar iedereen weet even veel van de hoed en de rand. Zo garanderen wij je continuïteit en transparantie in alle fasen van het proces.
Inform | Inspire | Involve

Waar wij voor staan


Kennis

Kennis staat centraal in onze benadering. Vakkennis natuurlijk. Maar ook kennis van jou als opdrachtgever, je organisatie en drive. Wij weten en begrijpen waar je mee bezig bent en kunnen dat vertalen en vertellen. Die kennis hebben we ook van onze andere opdrachtgevers. Waar dat uitkomt, delen we deze kennis en best practices graag met je!

Kwaliteit

Wij gaan voor perfectie. Professionaliteit en kwaliteit zijn vanzelfsprekend. Maar Team T&IC is een tikkeltje eigenwijs: vaak ligt onze lat nét iets hoger. Niet alleen de kwaliteit van het eindproduct telt (effectiviteit). Ook die van een soepel en transparant proces (budget, planning) en van de samenwerking op basis van realistische afspraken. En natuurlijk van jouw tevredenheid.

Empathie

Onze instelling is analytisch. Daardoor hebben we snel grip op problemen en complexe informatie. Maar we zijn op de eerste plaats empathisch. Luisteren, observeren, analyseren en begrijpen is onze basishouding, los van schema’s en modellen. We luisteren intens, ook naar wat er niet gezegd wordt. We zijn betrokken op jouw organisatie, doelen en positie. We kennen en begrijpen. En van daaruit doen we.

Optimisme

Team T&IC streeft altijd naar het positieve. Met plezier leveren wij bijdragen aan economie en mensen, aan organisatiedoelen en (samenwerkings)relaties. En aan een leefbaardere wereld om ons heen. Ook als dit zich niet direct in klinkende munt uitbetaalt. Persoonlijk, betrokken, intens. Dat maakt de samenwerking en de resultaten vaak sprankelend anders.