Ontdek hier onze verhalen en waarden

We zijn het liefst bijzonder gewoon

35+ jaar, 40+ medewerkers, 100+ klanten, 10.000+ deadlines

Korte lijnen, vast aanspreekpunt

We maken het je graag gemakkelijk. Daarom werken we met korte lijnen en vaste aanspreekpunten.
Dat betekent voor jou duidelijkheid, continuïteit en transparantie in het hele proces.

Roxane Kremers

Partner in Communicatie

Annet Wilhelm

Partner in Communicatie

Een wisselend aantal vaste en flex-medewerkers voor redactie, design, realisatie en ondersteuning maakt Team T&IC compleet.

Logistiek, welzijn, onderwijs, woningcorporaties, HR, rijksoverheid, gemeenten, waterschappen, financiële dienstverlening, IT en telecom, ngo’s, multinationals…

Wij luisteren

Elke situatie is uniek, ook die van jou. Dat snappen we. Daarom luisteren we en vragen we, vóór dat we in oplossingen gaan denken. En samen met jou vinden we die oplossing natuurlijk, altijd. Daarvoor hebben we gelukkig genoeg expertise, ervaring, kennis en kunde in huis en binnen ons netwerk.

Wij leveren

Jouw doelen zijn onze prioriteit. Samen focussen we op wat je wil bereiken. We denken mee, we denken vooruit en we leveren. In een soepele, transparante samenwerking, met alle structuur en flexibiliteit die nodig is. Betrouwbaar, volgens afspraak en verwachting. En heel vaak ook bóven verwachting.

Wij zijn...

Creatief? Energiek? Inspirerend? Optimistisch? Out of the box? Geef het maar een naam. We geloven dat er veel kan en we kunnen veel. Daarom werken we graag met je samen. Omdat we het fijn vinden bij te dragen aan een mooi eindresultaat, waarmee jij vooruit kunt.

Magazines, websites, e-zines, posters, nieuwsbrieven, billboards, apps, jaarverslagen, folders, boeken, social media

‘Aan de gracht’

Een 17e eeuwse bierbrouwerij aan een Delftse gracht en de eerste DTP-computers van Apple. Deze verrassende combinatie ligt aan de basis van een snelle groei van T&IC, direct na de start in 1988. De strategie om tekst én design tegelijk en ondersteunend aan elkaar te ontwikkelen voor een effectiever eindproduct, hebben we nooit meer losgelaten. Toen in de loop van de jaren ’90 internet en e-mail hun intrede deden, werd ‘aandegracht’ onze url.

Digitalisering

Ons werk voor een groeiend aantal (internationale) organisaties vereiste meer slagkracht dan de bierbrouwerij kon bieden. Snelheid, flexibiliteit en vooral ook informatieveiligheid werden belangrijke vereisten. Vanuit een modern businesscenter ontwikkelden we met een compact en slagvaardig team nieuwe online producten en diensten. Zo konden we opdrachtgevers sneller en digitaler helpen dan ooit tevoren.

‘Forever young’

In 2020 keerden we terug naar ‘aan de gracht’. The Social Hub vormt een dynamische community van internationale high tech-studenten, startups en gevestigde bedrijven, die wonen en werken met elkaar delen. ‘Here the future vibrates!’ In deze young professional-omgeving laten we ons inspireren. Voor eigentijdse én toekomstige vormen van samenwerken en communiceren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?